Ψάχνεις να κάνεις ένα σταθερο μανικιούρ που δε χαλάει τα φυσικά νύχια σου? Το βρήκες: Μόνιμο βιολογικό μανικιουρ & πεντικιούρ με το αυθεντικό βιολογικό gel .

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό υλικό με πολλα βραβεία ,απόλυτα φιλικό για τα φυσικά νύχια και ΔΕΝ είναι το γνωστο ημιμόνιμο μανικιούρ ή “shellac”

Τα περιποιημένα, βαμμένα και όμορφα νύχια είναι από τα πιο βασικά μέρη μιας κομψής και εντυπωσιακής εμφάνισης. Πρακτικά όμως, το απλό βερνίκι δε διαρκεί και το ημιμόνιμο, το ακρυλικό, το gel και τα κτιστά είναι επιβλαβή για τα φυσικά νύχια και το δέρμα.

-Πως μπορούμε λοιπόν, να έχουμε συνέχεια περιποιημένα νύχια, χωρίς να τα βλάψουμε, ενώ έχουμε τόσες δουλειές και υποχρεώσεις στο σπίτι και στη δουλειά μας?

Αναζητώντας την απάντηση αυτού του ερωτήματος στο Only Beauty, πριν από 21 περίπου χρόνια βρήκαμε και ξεκινήσαμε πρώτοι στην Αθήνα την εφαρμογή του αυθεντικού μόνιμου βιολογικού μανικιούρ.

-Τι είναι το μόνιμο μανικιουρ με βιολογικό gel?

Είναι ένα εξειδικευμένο μανικιούρ μακράς διάρκειας που δε φθείρει τα φυσικά μας νύχια και αντέχει στις καθημερινές δουλειές μας. Το βιολογικό μανικιούρ γίνεται με το αυθεντικό βιολογικό gel της Bio Sculpture, το οποίο είναι ένα gel με βάση το φυσικό καουτσούκ που αφήνει το νύχι να αναπνέει, δε περιέχει τα 5 βλαβερά συστατικα: formaldehyde, formaldehyde resin, toluene, dbp ,camphor, είναι animal cruelty free και είναι vegan. Το βιολογικό gel χρησιμοποιείται κατευθείαν πάνω στο φυσικό νύχι, χωρίς υπερβολικό τρίψιμο κι έτσι δεν αποδυναμώνει τα νύχια μας. Διαρκεί άνετα για 3-4 εβδομάδες, απλώς τότε το ανανεώνουμε διότι έχουν μακρύνει τα φυσικά νύχια από κάτω και έχει κατέβει και το μόνιμο μανικιούρ μαζί. Eίναι εύκαμπτο και δε σπάει, αφαιρείται με ευκολία χωρίς να βλάπτει το φυσικό νύχι και δεν προκαλεί καμία μόλυνση ή μυκητίαση. Παράλληλα σκληραίνει το νύχι, το κάνει πιο δυνατό και μας δίνει ένα ανθεκτικό φινίρισμα. Επίσης κάθε χρόνο κερδίζει βραβεία για τη ποιότητα του. Δίνει λεπτό και κοψό αποτελεσμα και γίνεται γαλλικό ή χρωματιστό σε πάρα πολλά χρώματα, σε όλα τα μοντέρνα αλλά και διαχρονικά χρώματα που σου ταιριάζουν. Επίσης μπορούν να γίνουν άπειρα σχέδια με χρώμα, glitter και strass για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Για τις κυρίες, τώρα, που δεν έχουν νύχια μπορούν να εφαρμοστούν τα τεχνητά νύχια, πάλι με βιολογικό gel.. Διαρκούν κι αυτά ένα μήνα και μετά τα συντηρούμε ή τα αφαιρούμε εφόσον έχουν μακρύνει τα φυσικά νύχια στο μήκος που θέλεις. Όπως και το μόνιμο μανικιούρ γίνονται σε γαλλικό ή χρώμα με nail art ή χωρίς.

Το βιολογικό μόνιμο πεντικιούρ διαρκεί σχεδόν 2 μήνες και δε προκαλεί μυκητιάσεις.

Για σένα που θέλεις Μόνιμο βιολογικό μανικιούρ όμορφα και υγιή νύχια, το μόνιμο βιολογικό μανικιούρ είναι η λύση!