ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΧΩΡΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Λίφτινγκ προσώπου PLΑSMA LIFT & OBcomplex

Η απόλυτη σύσφιξη προσώπου,λαιμού και βλεφάρων με την ενέργεια του κεραυνού, με άμεσο αποτέλεσμα χωρίς ερεθισμό.

Είναι μία εναλλακτική θεραπεία botox!
Υπόσχεται λαμπερό πρόσωπο, ορατή σύσφιξη, λείανση των ρυτίδων, λεία όψη της επιδερμίδας, επαναφορά του οβάλ και εκπληκτική ανόρθωση των βλεφάρων.

Ιδανική θεραπεια για:

  • Lifting βλεφάρων (μη χειρουργικό)
  • Αν θέλουμε να εξαλείψουμε λεπτές ρυτίδες.
  • Να μειώσουμε ή και να ξεχάσουμε τις βαθιές ρυτίδες ,τις ραγάδες και τις βαθιές ρυτίδες του καπνιστή.
  • Να πετύχουμε άμεση σύσφιξη προσώπου
  • Θεραπεία ακμής και ουλών ακμής
  • Να ισορροπήσουμε χρωματικά και να λευκάνουμε τις εντονες δυσχρωμίες και τις κηλίδες στο πρόσωπο και στα χέρια
  • Αν θέλουμε αποτέλεσμα χειρουργικού λιφτινγκ αλλά χωρις χειρουγείο, χωρίς ενέσεις, χωρις ερεθισμό
  • Λείανση διεσταλμένων πόρων
  • Αφαίρεση τατουαζ

Τι είναι αυτή η νέα μέθοδος lifting;

Είναι μια συνδυαστική θεραπεία που κάνει το δέρμα να ξαναγεννηθεί xωρίς νυστέρι και βελόνες άρα και χωρίς πόνο ή ερεθισμό.
Επιδιωρθώνουμε τις κυτταρικές βλάβες στο δέρμα προκαλώντας κλασματικούς μικροτραυματισμούς ανεπαίσθητους στο μάτι με μια πρωτοποριακή τεχνολογία φωτός, τη Plasma Light ( Δεν είναι laser ).

Σε συνδυασμό με μεσοθεραπεία και τα βιοτεχνολογικά ένζυμα έχουμε άμεση σύσφιξη και ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το μηχάνημα με την επαφή στο δέρμα προκαλεί άμεση σύσφιξη δέρματος, εξάλειψη ρυτίδων και νεανική εμφάνιση.
Μιμείται τη δράση του κεραυνου και δίνει στα κύτταρα ενέργεια. Αποκαθιστά την ισορροπία του ηλεκτρικού φορτίου στα κύτταρα και ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η όψη του δέρματος που έχει πανάδες, ρυτίδες ,χαλάρωσηκαι σημάδια.

Η Plasma Lift- ΟBcomplex είναι αποκλειστική θεραπεία του Only Beauty με συνδυαστικά αποκλειστικά πρωτόκολλα που χρησιμοποιουμε για μεγαλύτερη δράση και μοναδικά αποτελέσματα σύφιξης και αντιγήρανσης.
Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο σώμα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Είναι μια πλήρης θεραπεία αναδόμησης που υπόσχεται να δώσει νεανικό δέρμα χωρίς την χρήση ενέσιμων. Διαρκεί περίπου 1 ώρα και μετά από μια σειρά εφαρμογών τα αποτελέσματα μένουν έως και ένα χρόνο.
Ιδανική για άντρες και γυναικες . Η αξία της Plasma Lift ΟΒcomplex είναι απόλυτα προσιτή για όλους. Σας περιμένουμε για μια δωρεάν διάγνωση και συμβουλή.