Νέα τεχνολογία στην υπηρεσία της ομορφιάς και της αντιγήρανσης.

Λίφτινγκ και Σύσφιξη δέρματος με Ραδιοσυχνότητες- FractionalRF

  • Σύσφιξη προσώπου και λαιμού
  • Επαναφορά του οβάλ του προσώπου
  • Αντιμετωπίζει δραστικά το διπλοσάγονο
  • Μειώνει σημαντικά βαθιές ρυτίδες και ρυτίδες έκφρασης

Τί Είναι;

Η θεραπεία με Fractional RF λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF που επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, ενώ ταυτόχρονα απαλύνει τις ρυτίδες δίνοντας στο πρόσωπο πιο νεανική όψη και υφή και αποτελεί την εξέλιξη στην τεχνολογία RF. Ο μοναδικός συνδυασμός μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων RF δρα σε βαθύτερο επίπεδο μέσα στο δέρμα από άλλες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων

Πώς επιτυγχάνεται το λίφτινγκ;

Με τη διείσδυση των ραδιοσυχνοτήτων , οι ιστοί τεντώνουν, όπως συμβαίνει με το χειρουργικό λίφτινγκ και διεγείρουν τους ινοβλάστες με αποτέλεσμα την άμεση παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι σημεία που υπολείπονται σφριγηλότητας να αρχίσουν να σφίγγουν. Μεγάλη επιτυχία έχουμε και στο Lifting προσώπου με RF (2)διπλοσάγονο , το οποίο μέχρι τώρα αντιμετωπιζόταν μόνο χειρουργικά. Μια θεραπεία ιδανική για εποχές με ηλιοφάνεια (π.χ. καλοκαίρι) και κάθε τύπο δέρματος αφού δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, όπως κάνουν οι θεραπείες με laser. Τα μονοπολικά και διπολικά ραδιοκύματα RF θερμαίνουν τους ιστούς του χορίου, τα λιποκύτταρα και τα κύτταρα κολλαγόνου που βρίσκονται κάτω από το δέρμα, μέχρις ότου αυτά συσταλούν και το δέρμα να γίνει πιο σφικτό. Επιπλέον, ως αντίδραση στην εσωτερική θερμική βλάβη για την αποκατάστασή της, ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου, παρέχοντας έτσι μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος με αποτέλεσμα ένα υγιέστερο, πιο λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση. Αισθάνεστε μία βαθιά (εσωτερική) αίσθηση θερμότητας, καθώς η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων RF παραδίδεται στο δέρμα σας και στους υποδόριους ιστούς. Αυτή η εσωτερική βαθιά αίσθηση θερμότητας αποτελεί την ένδειξη ότι το κολλαγόνο σας και ο λιπώδης ιστός φθάνει στις αποτελεσματικές θερμοκρασίες σύσφιξης . Διαθέτει διαφορετικές κεφαλές για θεραπεία ανάλογα το σημείο (πρόσωπο – περίγραμμα – μάτια) και το πρόβλημα .

Συνδυάζεται άψογα με Fractional θεραπείες, τη Νέα Μεσοθεραπεία, Μ Cure και αναλόγως το σημείο δράσεως και τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, κάνουμε τους απαραίτητους συνδυασμούς μηχανημάτων και προϊόντων.

Τα αποτελέσματα είναι μεγάλα, εμφανίζονται άμεσα ακόμα και από την πρώτη συνεδρία για ένα υγιέστερο, πιο λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση.