Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ReShape® Βody Sculpt EMS στοχεύει στα κινητικά νευρικά κύτταρα και διεγείρει άμεσα τη συστολή των μυών. Μπορούμε να πούμε ότι κάνετε άσκηση ενώ είστε ξαπλωμένοι.

Κατά τη διάρκεια των 30 λεπτών της θεραπείας οι μύες συστέλλονται 30.000 φορές με υψηλή συχνότητα και ένταση, κάτι το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί με απλή άσκηση!

Η ακραία συστολή των μυών απαιτεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο τα λιποκύτταρα που βρίσκονται δίπλα στον μυ οδηγούνται σε φυσική απόπτωση κι έτσι επιτυγχάνεται αποτελεσματική μείωση του λίπους.

Mε το ReShape® :

 • Χτίζετε μυς και καίτε λίπος ταυτόχρονα.
 • Μη επεμβατική ανόρθωση γλουτών.
 • 16% αύξηση μυϊκής μάζας κατά μέσο όρο
 • 19% μέση απώλεια λίπους
 • Κατάλληλο για όλους. Χωρίς αναισθησία.
 • Χωρίς χειρουργική επέμβαση.

 • Σύντομος χρόνος θεραπείας, 30 λεπτά.
 • Απαιτούνται λίγες συνεδρίες μεταξύ 2-3 ημερών.
 • Αίσθηση εντατικής άσκησης.
 • Ασφαλής θεραπεία χωρίς διακοπή.
 • Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και γίνεται αισθητό μετά από 2 – 4 εβδομάδες.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ RESHAPE;

Το ReShape® είναι η σωστή επιλογή για όσους αναζητούν μια μη χειρουργική σμίλευση σώματος. Το ReShape® είναι κατάλληλο για όσους βρίσκονται σε καλή κατάσταση αλλά θέλουν να απαλλαγούν από το τοπικό λίπος ή θέλουν να αποκτήσουν γυμνασμένους μυς. Αποτελεί επίσης εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν αρχίσει να διαπιστώνουν χαλάρωση στους γλουτούς και επιθυμούν επιπλέον σύσφιξη. Έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να χτίσουν και να γραμμώσουν τους μηρούς, τους κοιλιακούς και τους γλουτούς.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ; ΠΟΝΑΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Η θεραπεία με το ReShape® έχει την ίδια αίσθηση που έχουμε μετά από μια εντατική προπόνηση. Ωστόσο κατά τη διάρκειά της δεν πονάει καθόλου, με τους περισσότερους να αναφέρουν απλά μια αίσθηση έντονων δονήσεων.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας οι κεφαλές δένονται πάνω στην υπό θεραπεία περιοχή και μέσω ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας αναγκάζει τους μύες να συστέλλονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ;

Όχι δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας με τη συνεδρία με ReShape. Μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις δραστηριότητές σας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ; – ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Η διάρκεια της κάθε θεραπείας ανέρχεται στα 30 λεπτά. Προτείνονται το λιγότερο 4-6 συνεδρίες που θα πραγματοποιηθούν με απόσταση 2-3 ημερών η μια από την άλλη (να γίνει διάσπαση του γαλακτικού οξέως). Για μεγαλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να αυξήσετε την περίοδο θεραπείας.

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ;

Συνιστώνται περιοδικές θεραπείες συντήρησης για να παραταθεί το αποτέλεσμα.

ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Αρχίζετε να αισθάνεστε το αποτέλεσμα αμέσως μετά τη θεραπεία, ωστόσο ορατά μπορούν να γίνουν συνήθως 2-4 εβδομάδες μετά την τελευταία συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται για αρκετές εβδομάδες μετά.