Νέα τεχνολογία στην υπηρεσία της ομορφιάς και της αντιγήρανσης.

Σύσφιξη δέρματος με Ραδιοσυχνότητες- Thermolift Fractional RF

Τι Είναι ?

H Thermolift Fractional RF λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Αποτελεί την εξέλιξη στην τεχνολογία RF καθώς δρα σε βαθύτερο επίπεδο μέσα στο δέρμα από άλλες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων, επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος δίνοντας στο πρόσωπο και το σώμα πιο νεανική όψη και υφή .

Πως επιτυγχάνεται η σύσφιξη?

Με τη διείσδυση των ραδιοσυχνοτήτων , οι ιστοί τεντώνουν, όπως συμβαίνει με το χειρουργικό λίφτινγκ και διεγείρουν τους ινοβλάστες με αποτέλεσμα την άμεση παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι σημεία που υπολείπονται σφριγηλότητας να αρχίσουν να σφίγγουν. Π.χ το οβάλ του προσώπου, τα μπράτσα ή το εσωτερικό των μηρών κ.α . Μεγάλη επιτυχία έχουμε και στο διπλοσάγονο , το οποίο μέχρι τώρα αντιμετωπιζόταν μόνο χειρουργικά. Μια θεραπεία ιδανική για εποχές με ηλιοφάνεια (π.χ. καλοκαίρι) και κάθε τύπο δέρματος αφού δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, όπως κάνουν οι θεραπείες με laser. Τα μονοπολικά και διπολικά ραδιοκύματα RF θερμαίνουν τους ιστούς του χορίου, τα λιποκύτταρα και τα κύτταρα κολλαγόνου που βρίσκονται κάτω από το δέρμα, μέχρις ότου αυτά συσταλούν και το δέρμα να γίνει πιο σφικτό. Επιπλέον, ως αντίδραση στην εσωτερική θερμική βλάβη για την αποκατάστασή της, ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου, παρέχοντας έτσι μακροχρόνια σύσφιξη του δέρματος με αποτέλεσμα ένα υγιέστερο, πιο λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση. Έχει παρατηρηθεί και εκπληκτική δράση στη θεραπεία της ακμής.

Αισθάνεστε μία βαθιά (εσωτερική) αίσθηση θερμότητας, καθώς η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων RF παραδίδεται στο δέρμα σας και στους υποδόριους ιστούς. Αυτή η εσωτερική βαθιά αίσθηση θερμότητας αποτελεί την ένδειξη ότι το κολλαγόνο σας και ο λιπώδης ιστός φθάνει στις αποτελεσματικές θερμοκρασίες σύσφιξης . Διαθέτει διαφορετικές κεφαλές για θεραπεία ανάλογα το σημείο (πρόσωπο – περίγραμμα – μάτια – σώμα – κοιλιά – μηροί – γλουτοί – βραχίονες) και το πρόβλημα (σύσφιξη- τοπικό πάχος – ρυτίδες – ραβδώσεις- χαλάρωση-σακούλες ματιών).

Ορατά Αποτελέσματα:

Lifting χωρίς χειρουργείο & ενέσεις
Σύσφιξη προσώπου και λαιμού
Επαναφορά του οβάλ του προσώπου
Εξαφάνιση λεπτών ρυτίδων
Μείωση βαθιών ρυτίδων και ρυτίδων έκφρασης
Αντιμετωπίζει δραστικά το διπλοσάγονo
Θεραπεία ακμής προσώπου και σώματος
Σύσφιξη του εσωτερικού των μπράτσων
Σύσφιξη του εσωτερικού των μηρών
Σύσφιξη σώματος

Συνδυάζεται άψογα με Fractional θεραπείες, τη Νέα Μεσοθεραπεία και αναλόγως το σημείο δράσεως και τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, κάνουμε τους απαραίτητους συνδυασμούς μηχανημάτων και προϊόντων.

Τα αποτελέσματα είναι μεγάλα, εμφανίζονται άμεσα ακόμα και από την πρώτη συνεδρία για ένα υγιέστερο, πιο λείο δέρμα και μια πιο νεανική εμφάνιση.