Η πιο σύγχρονη μέθοδος αποτρίχωσης γίνεται με διοδικό λέιζερ και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το Diode laser μας εξασφαλίζει:

  • Ταχύτερα αποτελέσματα καθώς κάνουμε λιγότερες εφαρμογες από αλλες μεθόδους.
  • Πολύ καλό αποτέλεσμα.
  • Σύντομη διάρκεια συνεδρίας.
  • Ηπιότερη αίσθηση ενόχλησης σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.
  • Προστασία της επιδερμίδας με τη χρήση του παγωμένου κρυστάλλου (ice peltier) στην επαφή με το δέρμα.
  • Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για όλους τους τύπους δέρματος. Εφαρμόζεται ακόμη και στο μαυρισμένο από τον ήλιο ή το σκουρόχρωμο μεσογειακό δέρμα, σε λεπτές και χονδρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος.
  • Εφαρμόζεται με ασφάλεια και στο προσωπο.

Ρωτήστε μας για τις προσφορές μας…

Περισσότερα:

Tο διοδικό laser εκπεμπει μια μονοχρωματική,ενισχυμένη ακτίνα φωτός στα 810nm, που μεταφέρει υψηλή φωτεινή ενέργεια και θερμότητα σε καθορισμένους ιστούς (τρίχα), αφήνοντας ανέπαφο το υγιές δέρμα και είναι η καταλληλότερη για την αποτρίχωση. Παράληλα ,η ταχύτητα του μηχανήματος μας, μας επιτρέπει να κάνουμε στο ελάχιστο δυνατό χρόνο την αποτρίχωση π.χ μια πλάτη τελειώνει σε 10 μόλις λεπτά ή τα πόδια σε λιγότερο από μισή ώρα.

Λόγω του μεγαλύτερου μήκους κύματος το Diode laser στα 810nm δρά βαθύτερα ‘αποφεύγοντας’ τη μελανίνη στην επιδερμίδα, καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις εποχές και αποτελεσματικό και για τον πιο σκούρο φωτότυπο. Από τη στιγμή που κάποιος θύλακας καταστραφεί (ακόμα κι αν δεν είναι ορατό σε εμάς καθώς με το διοδικό λέιζερ η τριχοφυΐα εξωτερικά δεν καταστρέφεται την ίδια στιγμή) οι τρίχες δεν επανεκφύονται.
Για το λόγο αυτό ,συγκριτικά με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης και με το σκέτο laser Αλεξανδρίτη, είναι ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο, ειδικά σε μελαχρινές επιδερμίδες και σε περιόδους ηλιοφάνειας. Για αυτό συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και μπορούμε να αναλάβουμε και πιο σκούρες επιδερμίδες. Ειδικά στο χώρο του μπικίνι και στις μασχάλες, όπου οι τρίχες είναι συνήθως πιο σκούρες και οι θύλακες σε πιο μεγάλο βάθος τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Επιπλέον όλες οι κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το Διοδικό laser είναι πιο αποτελεσματικό και ανώδυνο σε σχέση με τον σκέτο Αλεξανδρίτη.

Ο αριθμός των εφαρμογών και το μεταξύ τους διάστημα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η περιοχή , το πάχος και το χρώμα της τρίχας, το στάδιο ανάπτυξης της τρίχας και το χρώμα του δέρματος.